Produkter

Lakrits

Söt

SÖT är basen i sortimentet. Det är storsäljaren och utgångspunkten, och den perfekta sötlakritsen. Känn den jämna balansen och renheten i smakerna. Ju mer du tuggar, desto mer av smaken kommer fram.

Salt

SALT är en traditionell svensk och nordisk saltlakrits. Här jobbar vi med renhet och välövervägd smak-balans, och tillsätter salmiak och salt.

Salt + Havssalt

SALT + HAVSSALT är saltlakrits med extra sälta från havssalt. Låter enkelt, men var svårt. En balansakt!

Salt + Hallon

SALT + HALLON är saltlakrits och hallon, svart och röd,. En uppdaterad klassiker där enda tillsatsen är ett modernt innehåll dvs. det utan tillsatser, färgämnen (eller jo morot) mm, men med riktiga hallon.

Söt + Ingefära

SÖT + INGEFÄRA är ännu en lakrits för lakritsälskaren. Vår sötlakrits i kombination med ingefära, riktig ingefära är en modern klassiker. Låter enkelt, är fantastiskt!

Choklad + Salmiak

CHOKLAD + SALMIAK är saltlakrits rullad i choklad och salmiak. En stark smakupplevelse med nordisk tradition, som förenar sältan med sötman i chokladen.

Fiskar

Fiskar

LAKRITS FISKAR är en glutenfri sötlakrits.

En färsk sötlakrits med mycket smak av lakrits.

Saltade fiskar

SALTADE FISKAR är glutenfri saltlakrits i formen av en fisk, ”the swedish fish” kan vi kalla den för. Låter enkelt, var enkelt.

Rökta fiskar

RÖKTA FISKAR är glutenfri saltlakrits, i formen av en fisk som kallrökts på Aln spån. Det blir inte svenskare än så och oss veterligen så är det världens enda rökta lakrits.

Söt lakrits + Sur citron

SÖT LAKRITS + SUR CITRON är en lika gyllene som klassisk kombination. Smaken av den syrade citronfisken möter den rena lakritssmaken i de söta lakritsfiskarna i en blandad påse. Helst skall man ta en av varje!

Röding

RÖDING är en glutenfri hallonkonfektyr utan tillsatser, färgämnen mm. Hallonen ger syra och fräschör. Ett perfekt komplement till lakrits.

Sur röding

SUR RÖDING är en riktigt syrad hallonfisk som känns länge i hela gommen. Givetvis fri från gluten, gelatin, färgämne mm.

Hav

Piggvaren

PIGGVAREN är ett samarbete med Sportfiskarna. Fisken i påsen är en avbild av en riktig svensk piggvar med en frisk smak av sura blåbär. Som vanligt höjer den goda gärningen smaken!

Gäddan

GÄDDAN är ett samarbete med Sportfiskarna. En inscannad gädda från Eriksberg Natur och Vilt blev en godis fisk med fantastisk smak av fläder. Gärningen höjer smaken.

Torsken

TORSKEN är ett samarbete med Sportfiskarna. En inscannad torsk från Fiskehoddorna i Malmö blev en konfektyrsfisk med smakerna Svarta vinbär + Hallon i en blandad påse. Gärningen höjer smaken!

 

Om ossDrömmen om Kolsvart startade för tio år sedan när vi ville öppna det bästa kaféet som Malmö någonsin sett. Våra gäster älskade kaffet men drömmen blev snabbt en finansiell mardröm. Det såg helt enkelt kolsvart ut.

Men ur mörkret föddes en ny dröm. Vi tog vår passion för rena och naturliga smaker och skapade konfektyrföretaget Kolsvart. Det startade med lakrits men blev snabbt så mycket mer.

Vår ambition är att göra det enkla bäst, vilket alltid är det svåraste. Vi fokuserar på att hitta en perfekt balans mellan smak, renhet och konsistens. Vi älskar att överraska våra kunder med nya smaker och upplevelser. Därför experimenterar och samarbetar vi gärna med konstnärer och kreatörer som delar denna nyfikenheten.

Det finns alltid något att upptäcka hos oss och vi bjuder in dig att utforska drömmen med oss.

Återförsäljare

Kontakt

info@kolsvart.se | +46 (0) 709445008

-->